Kebaya Lace
 

"NAK BELI LACE JE PUN DAH RM45 SEMETER..

BELUM MASUK LINING, UPAH JAHIT LAGI. EH BETUL KE KOLEKSI #HWCLASSIC NI TAK SAMPAI

RM150 JE SATU SET? MURAHNYA!"

 

Ni respon beberapa org customer kak az masa kak az masuk event kat Kuantan baru ni..

 

Siapa kata baju cantik mesti mahal? baju kita tak sampai RM150 pun tauuu..

 

 

Ye jangan tak caye! siap ada harga diskaun lagi utk 50 customer terawal! perghh baju cantiks mcm ni tapi harga mampu milik...kak az dah usha2 dah..biasa org jual lace mcm ni, yg tak siap jahit lagi pun dah rm45 semeter! ni dah siap jahit! siap ada lining pulak tu!

 
 
 
 
 
 

koleksi kebaya #HWclassic

Ada 8 pilihan warna..

 
 
 
Maroon
Image may contain: 1 person, standing
 
 
  
White
 Image may contain: 1 person, standing
 
 
 
Black
Image may contain: 1 person, standing
 
 
 
Golden Brown
Image may contain: 1 person, smiling, standing
 
 
 
Dusty Pink
Image may contain: one or more people and people standing
 
 
 
Dark Blue 
Image may contain: 1 person, standing
 
 
 
Grey 
 Image may contain: 1 person, standing
 
 
 
 
Emerald Green
Image may contain: 1 person, indoor
 
 
 
 

Size pun kita ada dari size S-XL! bestkannn! hehe

 

tapi tapi tapi..

 

stok sgt sgt limited tau..ada yg dah tinggal 1..kalau dah habis size yg sis nak tu, jangan marah kak az tauuu...

 
 
 

SO, HARGA MCM MANA NI KAK AZ??

Normal RM159 utk satu set kebaya lace with pario

tapiiii..untuk 50 customer yg terawal, kak az nak bagi harga speciallll!

nak tahu berapa harga?

 
 

 

 

klik sini!

(Admin Yatie)

klik sini!

(Admin Yatie)

klik sini!

(Admin Yatie)

 

 

xnak beli lagi, nak tanya2 dlu pun xpeee..jangan malu2 nohh..hihi

Admin Yatie tgh tggu u olls tu

p/s: nak beli baju/pario sahaja pun bolehhh..hihi

 

 

 

 

 

 
Best viewed in Chrome Browser. Login to AVANA Dashboard.
Copyright Reserved 2020
Powered with
by AVANA
Click Below To Share